Hej!

Det är jag som är Sofi Kotz bakom namnet Kotz Media

Jag jobbar online vid sidan av mitt jobb och är därför platsoberoende, men givetvis träffar jag kunder som bor inom räckvidd för en dagsresa.

Kort om mig. Jag är en gotlänning som numer bor straxt utanför Örebro.

Min främsta erfarenhet är som grafisk formgivare. Under åren har utvecklingen blivit digital som med allt annat, så givetvis har jag följt med i den strömmen. Även utbildning i webbdesign finns bland erfarenheterna. Sociala medier är vardagsmat, hemsidor uppdateras och snyggas till, liksom mycket mer.  Administrera och projektleda finns också bland erfarenheterna, allt ifrån bildbanker, webbshoppar, och mycket mer.

Jag är en doer som fokuserar på lösning, hur jag kommer fram till slutresultat skiljer sig åt utifrån önskemål och kreativitet. Krävs det att lära sig nya verktyg och program ser jag det som en kul utvecklingspotential. Jag lär mig snabbt!

Skriva är något jag tycker om, vilket resulterat i bloggar mm. Bland annat driver jag kryptobloggen.se – ett smalt område och väldigt komplext, men oerhört kul. Det resulterade även i att jag tillsammans med min poddkollega startade en podd om samma område – Kryptosnack, där vi producerar allting själva, från inspelning till publicering.

Jag trivs med och drivs av omväxling och utveckling, liksom att knyta nya kontakter, vilket är en av anledningarna till varför jag startat som virtuell assistent. ​Den digitala världen växer i oerhört snabb takt och målet är att hänga med!

Mer konkret om min bakgrund hittar du på min Linkedin profil. Tveka inte att höra av dig för att se hur jag kan hjälpa dig. Börja med att boka ett anspråkslöst virtuellt möte eller telefonmöte (ingen kostnad) som start.

Tel. 0708-15 33 53
Email. hej@kotzmedia.se
Om jag inte har möjlighet att svara i telefon, skicka ett sms eller ett mail. Jag återkopplar så snart jag kan. 🙂
Stäng meny